Επί τριήμερο χωρίς νερό όσοι δεν έχουν να πληρώσουν...(ΦΩΤΟ)

logariasmos_nerou

Μέλη της Δράσης Δυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν αγανακτισμένα συγκέντρωση διαμαρτυρίας το πρωί της Πέμπτης, έξω από τα γραφεία της ΕΥΑΘ, καταγγέλλοντας την εταιρεία για μαζικές διακοπές υδροδότησης, λόγω οφειλών.

eyath-1

«Οικογένειες μεταξύ των οποίων και αυτές που ανήκουν στην κατηγορία των φτωχών της ανθρωπιστικής κρίσης, στο βωμό του κέρδους, έμειναν χωρίς το πολυτιμότερο αγαθό για τον άνθρωπο το νερό, μέχρι και για διάστημα τριών ημερών….», ανέφεραν τα μέλη της Δράσης Δυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης.

eyath-2

«Η εταιρία προχωρά σε μαζικές διακοπές υδροδότησης, περίπου 2.000 το μήνα, κάθε Παρασκευή, για να φέρει σε απελπισία όσους δεν την πλήρωσαν», κατέληξαν οι διαμαρτυρόμενοι, που δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σκυλακάκης: Το μέλλον ανήκει στις επόμενες γενιές και γι αυτές πρέπει να πετύχουμε

Ολοκληρώθηκε απόψε η 9η Διάσκεψη Our Ocean Conference που πραγματοποιήθηκε χθες και σήμερα στην χώρα …