Ζητείται προσωπικό για πλήρη απασχόληση

jobsτοξο

Ανακοίνωση για την πλήρωση δύο (2) κενών θέσεων με πάγια αντιμισθία και πλήρη απασχόληση, για Δικηγόρους, εξέδωσε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων.

Η κατάθεση των αιτήσεων μετά των απαιτούμενων δικαιολογητικών, θα γίνεται κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες και μπορεί να γίνει και ταχυδρομικά με απόδειξη, στην ανωτέρω αναγραφόμενη Δ/νση («Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων», Λ. Μεσογείων αρ. 284, Χολαργός, Δ/νση Διοικητικού, Τμήμα Προσωπικού), εντός της οριζόμενης προθεσμίας, με την ένδειξη "Αίτηση συμμετοχής για την Πλήρωση δύο θέσεων Δικηγόρων με έμμισθη εντολή στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων".

Το αντικείμενο της απασχόλησης των Δικηγόρων που θα προσληφθούν συνίσταται στην παράσταση και εκπροσώπηση του ΕΟΦ ενώπιον όλων των Δικαστηρίων, κάθε βαθμού και δικαιοδοσίας, στην παράσταση ενώπιον των Ελληνικών αρχών και των οργάνων και επιμέρους Επιτροπών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην επεξεργασία και σύνταξη σχεδίων νομοθετημάτων και νομικών κειμένων, στη σύνταξη γνωμοδοτήσεων και στην παροχή κάθε είδους νομικών υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των αναγκών του ΕΟΦ.

Οι παραπάνω υπηρεσίες θα παρέχονται, κατά κανόνα, στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας του ΕΟΦ, Λ. Μεσογείων αρ. 284, Χολαργός και στα αρμόδια Δικαστήρια, τηρουμένων πάντοτε των διατάξεων του Κώδικα Δικηγόρων

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν στη Διεύθυνση Προσωπικού του ΕΟΦ (Μεσογείων 284, Χολαργός), σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών από την τελευταία δημοσίευση της προκήρυξης, ενυπόγραφη αίτηση υποψηφιότητας για τις προκηρυσσόμενες θέσεις.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αλλαγές στις άδειες οπλοφορίας για ατομική ασφάλεια, σκοποβολή και κυνήγι

Αλλαγές στις άδειες οπλοφορίας για ατομική ασφάλεια, σκοποβολή και κυνήγι, με σκοπό την αντιμετώπιση της …