Το «Σύνδρομο του Λυκανθρώπου» σε 13χρονο(ΦΩΤΟ)

lykanurvpos

Είναι μόλις 13 ετών, αλλά διαφέρει πολύ από τα άλλα αγόρια της ηλικίας του. Χαρακτηριστικό του σώματός του είναι η έντονη τριχοφυΐα με τις τρίχες να ξεπερνούν σε μήκος τα 7 εκατοστά, ακόμα και στο λαιμό και στο πρόσωπο!

lykan2
Πάσχει από το «Σύνδρομο του Λυκανθρώπου», αλλά επειδή ζει στην Ινδονησία, τον λατρεύουν σα Θεό οι περισσότεροι και αρνείται να πάρει θεραπεία, παρά το γεγονός ότι από τα παιδιά τον χλευάζουν για την εξωτερική του εμφάνιση.

lykan4

«Δεν με ενοχλεί το γεγονός ότι τραβάω την προσοχή, ορισμένοι με κοροϊδεύουν, όμως άλλοι έρχονται σε μένα για να τους δώσω την ευχή μου. Μερικές φορές συρρέουν στο σπίτι μου άνθρωποι από μακρινά χωριά μόνο και μόνο για να με δουν. Πιστεύουν ότι είμαι θεός ή ότι έχω ξεχωριστές δυνάμεις. Δεν με ενοχλεί, το ξέρω ότι είμαι διαφορετικός», δήλωσε στη Daily Mail ο 13χρονος Muhammad Raihan.

lykan3

Οι γιατροί του ζητούν να ακούσει τους γονείς του και να συνεχίσει τη θεραπεία του την οποία με δική του απόφαση διέκοψε, εξηγώντας του ότι όσο μεγαλώνει το πρόβλημα θα επιδεινωθεί…

lykan1

Το «Σύνδρομο του Λυκανθρώπου», μπορεί να είναι εμφανιστεί εκ γενετής λόγω μετάλλαξης σε χρωμόσωμα ή γονίδιο. Η προέλευση του συνδρόμου δεν είναι πάντοτε κληρονομική.

Ωστόσο παρά τις διαφωνίες τους, ο 13χρονος με αφοπλιστική ειλικρίνεια τους απαντά: «Δεν χρειάζομαι θεραπεία, είμαι ευτυχισμένος έτσι ακριβώς όπως είμαι.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επιστολή Χαρίτση στον Μητσοτάκη για ΛΑΡΚΟ

«Η ιδιωτικοποίηση μιας τέτοιας βαριάς βιομηχανίας, με ιδιαίτερη στρατηγική σημασία για την ελληνική οικονομία, με …