Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Δόλια και καταδικαστέα η συμπεριφορά της "Ηλεκτρονικής ΑΕΕ"

εκπ
Τον άμεσο έλεγχο της χρηματοοικονομικής συμπεριφορά της "Ηλεκτρονικής ΑΕΕ" και των νόμιμων εκπροσώπων της, ζητά το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας, με μία ξεκάθαρη ανακοίνωσή του στην οποία μιλά για δόλια και καταδικαστέα τη συμπεριφορά της εταιρείας, τονίζοντας τα εξής:

«Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας θεωρεί δόλια και καταδικαστέα τη συμπεριφορά της Ηλεκτρονικής ΑΕΕ, αφού αιφνιδίασε τους εργαζόμενους χωρίς διαβούλευση και ενημέρωση, ως όφειλε εκ του Νόμου, για την αίτηση πτώχευσης της εταιρείας, η οποία έγινε δεκτή από το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Καλούμε τα Ελεγκτικά Σώματα (ΣΕΠΕ, ΣΔΟΕ) να ελέγξουν τη χρηματοοικονομική συμπεριφορά της εταιρείας και των νόμιμων εκπροσώπων της τα τελευταία χρόνια, γιατί αμφισβητούμε τη διαδικασία και την ουσία της πτώχευσης.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας ήταν και θα είναι στο πλευρό των 9 εργαζομένων του Παραρτήματος της Ηλεκτρονικής ΑΕ στην Πάτρα για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέμπη: Προανακριτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη σχετικά με το "μπάζωμα …