Θέση εργασίας με μηνιαία αμοιβή 3.000 ευρώ!!!!(Δείτε τι θα κάνει...)

630x473x-ERGASIA-Looking_For_Job_5000298-e1431689949480.jpg.pagespeed.ic_.WDpGz3aSSt

Περίπου 3.000 ευρώ αμοιβή, υπολογιστή, DVD, λίστα με πολλές ιστοσελίδες και γραφείο, προσφέρει επιχείρηση, στον εργαζόμενο που θα επιλέξει, για την θέση την κενή που διαθέτει...όχι και άσχημα ε;
Και που να μάθετε τι πρέπει να κάνει το καινούργιο μέλος της όταν προσληφθεί....
Η δουλειά του θα είναι μόλις 20 ώρες εβδομαδιαίως....
Οι πρώτες αιτήσεις έχουν αρχίσει να υποβάλλονται και άμεσα θα ξεκινήσουν και οι συνεντεύξεις, που θα οδηγήσουν στην τελική επιλογή...
Λοιπόν πρόκειται για το δημοφιλές μπαρ "Hornsleth Bar" στη Δανία, που αναζητά κάποιον κάποιον ανοιχτόμυαλο και... έμπειρο, για να βλέπει πορνό για 20 ώρες την εβδομάδα!!!
Σκοπός της θέσης είναι να παρακολουθήσει ο "εργαζόμενος", όσο πιο πολύ γίνεται αυτές τις ταινίες, να επεξεργαστεί τον ήχο και την εικόνα, ώστε να αναμιγνύει αργότερα ο DJτους ήχους που θα ακούγονται στο μπαρ τις βραδινές ώρες.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …