ΓΣΕΕ: 48ωρη απεργία

apergias_0-612x300

Η ΓΣΕΕ, συνεχίζοντας τον αγώνα της κατά του Αρμαγεδώνα στο ασφαλιστικό, με δεδομένο το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι αντιλαμβάνονται πλήρως τα επικοινωνιακά τερτίπια της Κυβέρνησης και τη δραματοποίηση της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, για μέτρα που έχουν ήδη προαποφασιστεί, προχωρά, σε χρόνο που θα καθορίσει η Εκτελεστική της Επιτροπή, σε 48ωρη Γενική Απεργία.

"Οι μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης δεν έχουν τελειωμό, γεγονός που για ακόμη μία φορά έγινε εμφανές, από την μεταφορά του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς, μία ημέρα μετά τις αργίες του Πάσχα, ώστε να προχωρήσει στο καταστροφικό της έργο, εκμεταλλευόμενη τις Άγιες Ημέρες.

Για τη ΓΣΕΕ και για ολόκληρο το συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας, η Πρωτομαγιά είναι ημέρα μνήμης και αγώνα και όχι αργία. Γι’ αυτό θα εντάξει στη 48ωρη Γενική Απεργία, τις κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς.

Ήδη η Συνομοσπονδία, μαζί με τα Εργατικά Κέντρα και τις Ομοσπονδίες μέλη της, εργάζoνται για την επιτυχία των νέων απεργιών.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί έως ότου η κυβέρνηση εγκαταλείψει τα μέτρα και τις πολιτικές που φτωχοποιούν τον ήδη ταλαιπωρημένο κόσμο της μισθωτής εργασίας, αλλά και ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία.

Όσο οι λίστες των ανέργων αυξάνονται, όσο εξαθλιώνονται οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, ο αγώνας αποτελεί μονόδρομο!"

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …