Νέο χαράτσι στις τραπεζικές συναλλαγές-Νέα εξαπάτηση

ATM1-620x320

Έχει ακουστεί ως διαρροή πρόσφατα όμως τώρα μπαίνει επίσημα στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης μαζί με ένα ακόμη ασήκωτο πακέτο φόρων για τους Έλληνες, το ενδεχόμενο της επιβολής ειδικού τέλους 1 τοις χιλίοις στις τραπεζικές συναλλαγές!

Αυτό σημαίνει πως με φόρο ένα τοις χιλίοις, αν κάποιος πληρώνει μέσω τράπεζας δόση 500 ευρώ, τότε το ειδικό τέλος θα είναι 50 λεπτά του ευρώ.

Το μέτρο δεν έχει προς το παρόν τουλάχιστον, την σύμφωνη γνώμη των θεσμών, αλλά κανείς δεν ξέρει το τελικό αποτέλεσμα της συμφωνίας.

Αντίθετα το Ελληνικό οικονομικό επιτελείο, το χαρακτηρίζει, ως ένα μέτρο μικρής επιβάρυνσης για τους πολίτες, που θα αποφέρει εκατομμύρια στα ταμεία.

Αλλά ένα-ένα τα "μη επιβαρυντικά μέτρα", όπως τα χαρακτηρίζει η κυβέρνηση, είναι σίγουρο ότι θα βγουν από την άδεια τσέπη των μη εχόντων και από αυτούς δεν χαρακτηρίζονται ως μη επιβαρυντικά, αλλά ως μέτρα εξαπάτησης από τις δεσμεύσεις που είχαν λάβει από την αριστερή(λέμε τώρα) κυβέρνηση.

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΚΚΕ: "Πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα βρίσκεται η πολιτική της ΕΕ, την οποία ο Κ. Μητσοτάκης υπηρετεί"

Σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ, το ΚΚΕ επισημαίνει την ανάγκη …