Μέχρι 6 Μαίου εκτός από τις δηλώσεις οι λογιστές

dhlvseis

Προς κλιμάκωση οδηγήθηκαν μέχρι και τις 6 Μαΐου, οι φοροτεχνικοί της χώρας, από την αποχή στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων, με αποτέλεσμα μέχρι τώρα να έχει υποβληθεί στο taxinet, μόλις το 5%.

Στην σύσκεψη στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, ελήφθη η τελική απόφαση, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, με τις δηλώσεις των επικεφαλής των Συνδικαλιστικών Οργάνων:

«Η ενότητα και η ομοψυχία για να φτάσουμε στο δίκαιο και επιθυμητό αποτέλεσμα προέχουν. Η ΠΟΦΕΕ συντάσσεται με την απόφαση του επιστημονικού της οργάνου και του υπολοίπου κλάδου και στηρίζει με όλες τις δυνάμεις την αποχή», τόνισε ο Πρόεδρος της Π.Ο.Φ.Ε.Ε Βασίλης Καμπάνης, ενώ ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας ανέφερε: «Οι οικονομολόγοι και οι λογιστές - φοροτεχνικοί παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους γιατί καταλαβαίνουν ότι η μάχη αυτή είναι μάχη επιβίωσης. Και σε αυτή τη μάχη δηλώνουν όλοι παρών για αυτό η αποχή έχει τόση μεγάλη επιτυχία.»

Τέλος ο εκπρόσωπος της Π.Ο.Ο.Ε.Ε.Ε Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος επεσήμανε: «Η αποχή είναι αναγκαίο να συνεχιστεί και οι οικονομολόγοι - λογιστές πρέπει να δείξουν τη δύναμή τους σε αυτό τον δίκαιο αγώνα του κλάδου, που γίνεται υπό τη σκέπη του επιστημονικού μας φορέα».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Κατασκευάζει νέο φωτοβολταϊκό 80 MW στη Δυτική Μακεδονία

Με τη λειτουργία του, ο νέος φωτοβολταϊκός σταθμός αναμένεται να αποτρέψει εκπομπές CO2 της τάξης …