Ρήγμα στην κυβέρνηση για τη διαπραγμάτευση; Παραιτείται ο Τσακαλώτος;

tsakalotos10_533_355_533_355
Από το δημοσίευμα που διέψευσε το Μαξίμου για απειλή παραίτησης του Αλέξη Τσίπρα στις φήμες για απειλή παραίτησης του Υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, σε περίπτωση που για να κλείσει η αξιολόγηση παραβιαστούν σοβαρές κόκκινες γραμμές της διαπραγμάτευσης!

Οι πληροφορίες θέλουν τον Υπουργό μετά το ταξίδι του και τα όσα διαδραματίστηκαν στην Ουάσιγκτον, να φοβάται ότι κινδυνεύει το αφορολόγητο και θα γίνει δεκτή από την Ελληνική πλευρά η σταδιακή μείωση του όπως απαιτεί το ΔΝΤ.

Αυτό λένε παράγοντες της κυβέρνησης, τον ώθησαν να ενημερώσει τον πρωθυπουργό για τις προθέσεις του, σε συνδυασμό και με τις βολές των "53" της εσωκομματικής αντιπολίτευσης ότι "η κυβερνητική ηγεσία είναι έτοιμη για υπερβολικές υποχωρήσεις έναντι των δανειστών".

Αν αυτό συμβεί τότε ανοίγει ο ασκός του Αιώλου, αφού δεύτερος προς την έξοδο τιμής, θα είναι και ο Θοδωρής Δρίτσας, ο Υπουργός Ναυτιλίας, που ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν συμφωνεί ή όχι με την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ.

Τα επόμενα 24ωρα, θα κρίνουν το κυβερνητικό μέλλον....

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 4% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο του 2024

Οι άνδρες ανήλθαν σε 345.445 άτομα (ποσοστό 35,4%) και οι γυναίκες ανήλθαν σε 630.928 άτομα …