Αιτήσεις για τις Υποτροφίες Κληροδοτημάτων του Υπουργείου Παιδείας

ipotrofies3_original_0

Λήγει την Παρασκευή 22 Απριλίου, η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων  στο διαγωνισμό ανάδειξης υποτρόφων από κληροδοτήματα ακαδημαϊκού έτους 2015-16,  όπως υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σε συνέχεια της υπ’ αρ. 24685/Ζ1/12-2-2016 Προκήρυξης.

"Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 14 Μαΐου 2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 08.00, σε χώρο που θα γνωστοποιηθεί στους υποψηφίους με ανακοίνωση της Εξεταστικής Επιτροπής.

Οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται σχετικά με την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων, τη διεξαγωγή του διαγωνισμού και τους ειδικούς όρους και τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση της υποτροφίας από τα κληροδοτήματα, από την υπ’ αρ. 24685/Ζ1/12-2-2016 προκήρυξη, που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο www.minedu.gov.gr-Τριτοβάθμια Εκπαίδευση-Υποτροφίες/Κληροδοτήματα. Ιδίως σχετικά με τις υποτροφίες για προπτυχιακές σπουδές, υπενθυμίζεται ότι δύνανται να τις διεκδικήσουν φοιτητές ΑΕΙ, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι και φοιτούν έως το 4ο εξάμηνο."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …