Ντροπή για το κοινοβούλιο-Εξαιρούνται από τις μειώσεις συντάξεων οι βουλευτές

boylh-3-thumb-large

Εξαιρούνται από τους ενιαίους κανόνες του ασφαλιστικού, οι βουλευτές που είχαν εκλέγει μέχρι το 2012 και δικαιούνται να πάρουν σύνταξη, καθώς και οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες, που σημαίνει ότι θα μείνουν ανέπαφοι από τις περικοπές σε εφάπαξ και μερίσματα, αυξήσεις εισφορών τόσο για τους ήδη συνταξιούχους όσο και για τους ασφαλισμένους, μειώσεις νέων συντάξεων έως 15% - 30%, αλλά και μόνιμους μηχανισμούς μείωσης των παροχών, που περιλαμβάνει για μειώσεις σε συντάξεις άνω των 1.200 ευρώ, το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό.

Και δια στόματος του "κουμουνιστή" υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου, επιβεβαιώθηκε ξεδιάντροπα η εξαίρεση, αλλά ως πολιτικός της κολωτούμπας, είχε και την απάντηση-δικαιολογία, απέναντι σε εκατομμύρια Έλληνες που σηκώνουν τα βάρη των δικών τους λαθών...

Όπως δήλωσε λοιπόν στον ΑΝΤ1: «Το νομοσχέδιο δεν ρυθμίζει τις συντάξεις για τις οποίες δεν έχουν καταβληθεί εισφορές. Οι συντάξεις των βουλευτών, των θυμάτων τρομοκρατικών οργανώσεων και οι τιμητικές των καλλιτεχνών είναι συντάξεις κατ’ απονομήν, δεν είναι συντάξεις ανταποδοτικές με εισφορές τις οποίες ρυθμίζει το νομοσχέδιο».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …