Σε κινητοποιήσεις απλήρωτοι εργαζόμενοι

dromokaitio
Την επανασύσταση των οργανικών θέσεων για τις ειδικότητες φύλαξης -σίτισης- καθαριότητας, την μονιμοποίησή τους, την άμεση και επαρκή χρηματοδότηση, την προμήθεια απαραίτητου υγειονομικού υλικού και υλικών καθαριότητας και την μονιμοποίηση επικουρικών εργαζομένων και πέντε μηνών, διεκδικούν μεταξύ άλλων οι εργαζόμενοι στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δρομοκαΐτειο», οι οποίοι το πρωί πραγματοποίησαν την πρώτη τρίωρη στάση εργασίας τους.

Συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Υγείας, καλώντας το να κάνει δεκτά τα αιτήματά τους, ειδάλλως θα κλιμακώσουν το συντομότερο.

Στην ανακοίνωση του σωματείου σημειώνεται επίσης:

"Το νοσοκομείο βρίσκεται στα όρια της κατάρρευσης και οι εργαζόμενοι στα όρια της εξαθλίωσης και ενδεικτικό της τραγικής κατάστασης είναι η έλλειψη όχι μόνο υγειονομικού υλικού, αλλά και βασικών ειδών καθαρισμού. Οι συνάδελφοι μας στην καθαριότητα, φύλαξη και σίτιση παραμένουν απλήρωτοι για χρονικό διάστημα πέραν των πέντε μηνών."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΥΠΕΘΟ: Για πρώτη φορά με ελάχιστο τίμημα και ηλεκτρονικές δημοπρασίες οι παραχωρήσεις αιγιαλών

Για τις παραχωρήσεις που θα γίνουν ώς τις 31 Δεκεμβρίου 2025 έχει τεθεί μία ακόμη …