Aνείσπρακτα ενοίκια και η φορολόγησή τους

enoikia

Τρεις οι λύσεις που εξετάζονται από το Υπουργείο Οικονομικών για τα ανείσπρακτα ενοίκια, με τον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, σε δηλώσεις του στη Βουλή να αναφέρει τις πιθανές επιλογές, που θα είναι:

  • Η πρώτη λύση που έχουμε είναι να δοθεί άδεια από τους δικηγορικούς συλλόγους, οργανωμένα όμως, στους δικηγόρους να λάβουν ειδική άδεια για τις συγκεκριμένες ενέργειες για τους πολίτες.
  • Η δεύτερη λύση είναι να παρατείνουμε τις φορολογικές δηλώσεις όταν έχουμε αυτήν την περίπτωση, δηλαδή ανείσπρακτα ενοίκια, για όσο χρόνο χρειαστεί, για να καλυφθεί το όλο πρόβλημα.
  • Η τρίτη λύση που έχουμε μπροστά μας είναι να δεχτούμε τις φορολογικές δηλώσεις τώρα στις περιπτώσεις που έχουν ανείσπρακτα ενοίκια, τροποποιώντας τη σχετική διάταξη και να μας φέρουν τα σχετικά έγγραφα μετά, όταν λήξει η αποχή.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυξήθηκαν καταθέσεις και δάνεια τον Μάρτιο σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος

O ετήσιος ρυθμός μεταβολής μειώθηκε στο 2,9% από 3,1% τον προηγούμενο μήνα Αυξήθηκαν κατά 396 …