Η επίθεση προέδρου στον Γ.Κατρούγκαλο-"Πικραμένος μόδιστρος(VIDEO)

sumbolaiografos183

«Οι δικηγόροι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες που ζουν από την άσκηση της δικηγορίας. Χάνει την ουσία, χάνει τα χαρακτηριστικά του οικονομικού προβλήματος και ασχολείται με την γραβάτα και με το μαντηλάκι. Αυτό αντιλαμβάνεται ως απονομή της δικαιοσύνης», δήλωσε επιτιθέμενος με την σειρά του στον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο, ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Βασίλης Αλεξανδρής.

Είχαν προηγηθεί οι αναφορές του υπουργού περί για τις κινητοποιήσεις της γραβάτας, με τον πρόεδρο της Ολομέλειας να τον απαξιώνει τελείως τονίζοντας στο mega:

«Για τις γραβάτες και τα μαντηλάκια νομίζω ότι δεν αντέχουν σε σοβαρό σχόλιο. Απηχούν τις απόψεις ενός πικραμένου μόδιστρου».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 4,48% και ετήσια κέρδη 12,52%

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδος υπερέβη τα επίπεδα των 100 …