Αναπροσαρμογή των ακτοπλοικών εισιτηρίων(ΦΕΚ)

aktoploikaa

Αναπροσαρμόζονται με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας Θεόδωρου Δρίτσα, οι ανώτατες επιτρεπόμενες τιμές καθαρών ναύλων οικονομικής ή ενιαίας θέσης επιβατών, ιδιωτικής χρήσης επιβατικών (Ι.Χ.Ε.) οχημάτων μήκους μέχρι 4,25 μέτρων και ανά μέτρο μήκους φορτηγών (Φ/Γ) οχημάτων, κατά κατηγορία πλοίου, ηλικία και κατά σύνδεση, πέραν των οποίων η τιμολόγηση θεωρείται υπερβολική και αντίκειται στο δημόσιο συμφέρον, οι οποίες και δημοσιεύτηκαν στο ΦΕΚ.
Ο υπουργός στην απόφασή του δικαιολογείται με τον Δείκτη Τιμών Καταναλωτή όπου κατά τη δωδεκάμηνη περίοδο Ιανουαρίου 2015 − Δεκεμβρίου 2015, παρουσίασε μείωση της τάξεως του 0,2% (δύο δέκατα τοις εκατό), αλλά και την ανάγκη προστασίας της τακτικής και επαρκούς παροχής υπηρεσίας μεταφορών από, προς και μεταξύ των νησιών.
Οι νέες τιμές αφορούν στο σύνολο των ακτοπλοϊκών συνδέσειων της χώρας και δεν έχουν εφαρμογή στις συνδέσεις στις οποίες δεν υφίσταται ανώτατη επιτρεπόμενη τιμολόγηση.
To ΦΕΚ των νέων τιμών ΕΔΩ
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Oικονόμου στο Συμβούλιο της Ευρώπης για την καταστρατήγηση του κράτους δικαίου στην Αλβανία

Η υπόθεση Μπελέρη αντανακλά την καταστρατήγηση του κράτους δικαίου και των ευρωπαϊκών αξιών στην Αλβανία …