Άλλαξε η εκπαιδευτική βαθμίδα των Μουσικών των ΟΤΑ

mousiki

Mε εγκύκλιο του υφυπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μπαλάφα, εντάσσονται στην ΤΕ εκπαιδευτική βαθμίδα, οι μουσικοί των ΟΤΑ, που έχουν αντικείμενο εργασίας είτε ως εκπαιδευτικό, είτε ως καλλιτεχνικό προσωπικό.

Πρόκειται για κατάταξη προσωπικού βάσει διάταξης νόμου και όχι για μετάταξη σε ανώτερη εκπαιδευτική βαθμίδα, αφού στην εγκύκλιο αναφέρεται πως:

"Η διάταξη του άρθρου 26 § 8 του ν.4325/15 αναφέρεται σε αυτοδίκαιη κατάταξη προσωπικού, ειδικότητας Μουσικών στην ΤΕ εκπαιδευτική βαθμίδα, με απόφαση του οικείου προς διορισμό οργάνου, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις που θέτει η διάταξη.

Η διάταξη δεν αφορά σε προσωπικό που τυχόν κατέχει τα τυπικά προσόντα, αλλά ασχολείται με άλλη ειδικότητα, πέραν αυτής του μουσικού, όπως για παράδειγμα οι διοικητικοί υπάλληλοι. Προϋπόθεση για την υπαγωγή στις ρυθμίσεις της διάταξης είναι η κατοχή θέσης ειδικότητας μουσικού."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΣΕΥΠΕ: Πρόταση για την επανεκκίνηση του θεσμού της Κοινωνικής Κατοικίας

12 χρόνια μετά την κατάργηση του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, μια ωραία πρόταση κατατέθηκε στο δημόσιο …