ΟΕΕ: Δωρεάν λογιστικές υπηρεσίες σε άπορους

forologiki_dilwsh

Στην ανάπτυξη εθελοντικής δράσης με την ενεργό συμμετοχή των λογιστών - φοροτεχνικών οι οποίοι θα παρέχουν τις δωρεάν λογιστικές υπηρεσίες στους κάτοχους του κοινωνικού δελτίου του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, αποσκοπεί η πρόσκληση του ΟΕΕ, για την παροχή βοήθειας σε άτομα και ομάδες, που βιώνουν συνθήκες φτώχειας, σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Στην σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται:

"Οι εθελοντές λογιστές – φοροτεχνικοί θα αναλάβουν την παροχή φοροτεχνικών συμβουλών σε πολίτες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν σε έξοδα λογιστικής εξυπηρέτησης.
Το ΟΕΕ καλεί τους λογιστές - φοροτεχνικούς οι οποίοι επιθυμούν να στηρίξουν τους οικονομικά αδύναμους πολίτες, να δηλώσουν την εθελοντική συμμετοχή τους στην δράση που ανέλαβε με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών για στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Οι ενδιαφερόμενοι λογιστές - φοροτεχνικοί μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 213-2141883 και 213-2141890 και να δηλώνουν την συμμετοχή τους καθώς και τις ημέρες και ώρες που μπορούν να διαθέσουν για την δωρεάν παροχή των υπηρεσιών τους."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …