Αρχίζουν ξανά τα δελτία στο MEGΑ!!!

Mega-Channel

Η ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι αποφάσισε την αναστολή των 4ωρων στάσεων εργασίας των δημοσιογράφων του  τον τηλεοπτικού σταθμού «MEGΑ» και της ιστοσελίδας «megatv.com», μετά την καταβολή του Δώρου Πάσχα  στο προσωπικό από την Διοίκηση του σταθμού.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ είχε αποφασίσει την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» και στην ιστοσελίδα «megatv.com» για σήμερα Μ. Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016 από τις 12 μ. έως τις 16.00.

Η στάση εργασίας θα πραγματοποιούνταν έπειτα από την αθέτηση της δέσμευσης της εργοδοσίας να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους του β’ 15νθημέρου Μαρτίου 2016, τη μη καταβολή του Δώρου Πάσχα, καθώς και για την ελλιπή πληροφόρηση των εργαζομένων, γεγονός το οποίο δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας. Μετά την καταβολή του Δώρου, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αναστέλλει την κηρυχθείσα 4ωρη στάση εργασίας των δημοσιογράφων.»

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέμπη: Προανακριτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη σχετικά με το "μπάζωμα …