Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Στο πλευρό των πτυχιούχων των Τ.Ε.Ι

εκπ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμπαρατάσσεται στο πλευρό των πτυχιούχων των Τ.Ε.Ι. για το Αυτονόητο Δικαίωμα της Επαγγελματικής τους Κατοχύρωσης.

"Είναι ολοφάνερο ότι δεν υπάρχει πολιτική βούληση και αυτό μετά την επαγγελματική κατοχύρωση των αποφοίτων των ιδιωτικών Κολλεγίων, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το πρόβλημα της ρύθμισης του πλαισίου άσκησης του επαγγέλματος αρκετών ειδικοτήτων στα ανώτατα Τ.Ε.Ι. δεν είναι τεχνικό, άλλα πολιτικό θέμα.

Ζητάμε άμεσα από τον Υπουργό Παιδείας να επιληφθεί αποτελεσματικά του θέματος Ρύθμισης Πλαισίου Άσκησης Επαγγέλματος των Πτυχιούχων Τ.Ε.Ι. γιατί μετά από 31 χρόνια «παράνομα και καταχρηστικά» δεν έχουν νομοθετικές ρυθμισμένες δραστηριότητες, παρ’ ότι είναι άκρως αναγκαίο για να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά.

Εδώ και τώρα να δοθεί τέλος στην ομηρία χιλιάδων Πτυχιούχων Μηχανικών και Πτυχιούχων άλλων Σχολών Τ.Ε.Ι", καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Οκτάωρη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, για το ν/σ με το νέο δικαστικό χάρτη

Στη συνεδρίαση, παρόντες ήταν 20 αρμόδιοι εξωκοινοβουολευτικοί φορείς, οι οποίοι είχαν κληθεί για να εκφράσουν …