Η συνέντευξη Τσίπρα στο Euronews για την Ελληνική Οικονομία(VIDEO)

TSIPRAS

Συνέντευξη στο Euronews με θέμα την πορεία της Ελληνικής Οικονομίας μετά τη δημοσιοποίηση σχετικής έκθεσης από την Eurostat, έδωσες πριν μερικά 24ωρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος και υπεραμύνθηκε των πρωτοβουλιών και πολιτικών της κυβέρνησης της οποίας ηγείται.

Στην συνέντευξη αυτή ο πρωθυπουργός δήλωσε κατηγορηματικά ότι:

"Η συμφωνία θα υλοποιηθεί, η χώρα θα βγει από την κρίση, η κοινοβουλευτική πλειοψηφία είναι επαρκής. Αρκεί να μην επιτρέψουμε σε κάποιους να θελήσουν επιπρόσθετα βάρη από αυτά που ορίζει η συμφωνία."

Και κατέληξε σημειώνοντας πως: "Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η σημερινή κυβέρνηση έχει λάβει εντολή υλοποίησης μιας δύσκολης συμφωνίας, μετά το κλείσιμο της συμφωνίας και όχι πριν. Για πρώτη φορά ο ελληνικός λαός ήξερε τι είναι πάνω στο τραπέζι. Συνεπώς δεν υπάρχει κανένα ζήτημα σε ότι αφορά την υλοποίηση της συμφωνίας."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Κατασκευάζει νέο φωτοβολταϊκό 80 MW στη Δυτική Μακεδονία

Με τη λειτουργία του, ο νέος φωτοβολταϊκός σταθμός αναμένεται να αποτρέψει εκπομπές CO2 της τάξης …