ÌáèçôÝò ôïõ 28ïõ Ëõêåßïõ Ðáãêñáôßïõ óôéò áßèïõóåò ôïõ ó÷ïëåßïõ ôïõò ëßãï ðñéí ôïõò äùèïýí ôá èÝìáôá ôùí åîåôÜóåùí,Ôñßôç 18 Ìáßïõ 2004,ðñþôç ìÝñá ôùí ðáíåëëçíßùí åîåôÜóåùí.ÁÐÅ/ÓÁÉÔÁÓ ÐÁÍÔÅËÇÓ

Κατανομή των θέσεις των εισακτέων και η τροποποίηση(ΦΕΚ)

ÌáèçôÝò ôïõ 28ïõ Ëõêåßïõ Ðáãêñáôßïõ óôéò áßèïõóåò ôïõ ó÷ïëåßïõ ôïõò ëßãï ðñéí ôïõò äùèïýí ôá èÝìáôá ôùí åîåôÜóåùí,Ôñßôç 18 Ìáßïõ 2004,ðñþôç ìÝñá ôùí ðáíåëëçíßùí åîåôÜóåùí.ÁÐÅ/ÓÁÉÔÁÓ ÐÁÍÔÅËÇÓ

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεων η αναλυτική κατανομή των θέσεων των εισακτέων ανά κατηγορία υποψηφίων με το νέο, παλαιό σύστημα και με το 10%.

Σημειώνουμε ότι στο εν λόγω ΦΕΚ  συμπεριλαμβάνεται και μια τροποποίηση για το Τμήμα Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πιο αναλυτικά έγινε τροποποίηση  στην υπ’ αριθ. Φ253.1/44654/Α5/15−3−2016 υπουργική απόφαση «Καθορισμός αριθμού εισακτέων σπουδαστών στις Σχολές, τα Τμήματα και τις Εισαγωγικές Κατευθύνσεις Τμημάτων της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για το ακαδ. έτος 2016−2017» (ΦΕΚ 685−Β΄)  ως προς το ΤΜΗΜΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και αντικαταστάθηκε η αντίστοιχη γραμμή του Πίνακα ως εξής:
ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ 200
ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ − ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ:
ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 30

Στο ΦΕΚ 685 δεν γίνονταν αναφορά στον αριθμό εισακτεών για την Κατεύθυνση των Μουσουλμανικών Σπουδών και απλά αναφέρονταν ότι ο συνολικός αριθμός των εισακτέων στο Τμήμα Θεολογίας του ΑΠΘ είναι 230.

Το ΦΕΚ

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σε κυκλοφορία 136 χλμ. του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδος – Ε65

Πλέον το ταξίδι Αθήνα – Καρδίτσα διαρκεί 2 ώρες και 35 λεπτά, ενώ το Αθήνα …