Χωρίς τρένα από σήμερα λόγω απεργίας

τρενα

Με απεργιακή κινητοποίηση από τις 6 το απόγευμα του Μ. Σαββάτου έως και τις 10 το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, απαντούν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ, στην κυβερνητική πρόθεση ιδιωτικοποίησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στην οποία αντιδρούν κατηγορηματικά.

Στο πλαίσιο αυτό, το επιβατικό κοινό, ενημερώνεται ότι για τις μετακινήσεις του, δεν θα πρέπει να έχει υπόψιν του τον σιδηρόδρομο.

Στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι αναφέρουν μεταξύ άλλων:

"Στο διάστημα αυτό θα είναι ακινητοποιημένα τα τρένα του ΟΣΕ αλλά και ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος. Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και το επιβατικό κοινό να στηρίξει τις κινητοποιήσεις μας. Ανικανοποίητο και το αίτημά μας για την άμεση πρόσληψη μηχανοδηγών τους."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …