4 Μαίου οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

ekptoseisemporio-katastimata-

Με την ολοκλήρωση των εορτών του Πάσχα, παίρνουν την σκυτάλη οι έμποροι της χώρας, για την εφαρμογή του μέτρου των ενδιάμεσων εκπτώσεων, που θα ξεκινήσουν στις 4 και θα διαρκέσουν έως τις 11 Μαΐου, με την αιτιολογία της εξυπηρέτησης των κατανωλωτών, όπως επισημαίνει το υπουργείο, αλλά με την απάντηση των εμπόρων περί ευτελισμού του θεσμού των εκπτώσεων, που δεν έχουν αν προσφέρουν τίποτα στον καταναλωτή, αλλά κάνει η ανακοίνωση μεγαλύτερη ζημιά στον κλάδο, που προετοιμάζεται για την περίοδο των εορτών. Δηλαδή οι έμποροι εκτιμούν ότι αν κάποιοι ήθελαν να ψωνίσουν τώρα θα καθυστερήσουν την απόφασή τους περιμένοντας τις ενδιάμεσες εκπτώσεις.

Ωστόσο ανακοινώθηκε τελικά ότι:

«Αμέσως μετά το Πάσχα ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του Μαΐου, ενώ η μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς τις μεταθέτει κατά μία ημέρα. Ανοικτά προαιρετικά θα είναι τα καταστήματα την Κυριακή 8 Μαΐου μετά από τις αργίες του Πάσχα.  Πάντως από 4 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις αφού 3 Μαΐου ορίστηκε ως επίσημη αργία η Πρωτομαγιά, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Εργασίας.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

EE: Η Επιτροπή χρηματοδοτεί καινοτόμες ιδέες για τη μείωση της μακροχρόνιας ανεργίας

Η προκήρυξη προσκλήσεων υποβολής προτάσεων για την επίτευξη αυτού του σκοπού ανακοινώθηκε στο πρόσφατο σχέδιο …