20 άτομα ζητούνται με Δημοτική Προκήρυξη

 jobneed

Eργατικό και τεχνικό προσωπικό για απασχόληση μέχρι και πέντε ημερομίσθια κατ' άτομο το μήνα για το έτος 2016, συνολικού αριθμού είκοσι (20) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και συγκεκριμένα δέκα (10) ΔΕ Τεχνιτών οικοδομικών εργασιών και δέκα (10) ΥΕ Εργατών οικοδομικών εργασιών, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει o Δήμος Κοζάνης.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης (Δ/νση: Πλατεία 28ης Οκτωβρίου 1, τηλ: 2461350400) και αρμόδια για την παραλαβή είναι η υπάλληλος Θεοδωρίδου Σοφία κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά σε αποκλειστική προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών από την ανάρτηση της παρούσας τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. (από 22/4/2016 έως και 26/4/2016).
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Αίτηση (να αναγράφεται ο ΑΜΚΑ, ο ΑΦΜ, ο Αριθμός Μητρώου ΙΚΑ)
2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
3. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληροί τα ειδικά τυπικά προσόντα της ειδικότητας

Η παρούσα να αναρτηθεί στη Διαύγεια στο χώρο Ανακοινώσεων του δημαρχείου Κοζάνης, στους χώρους Ανακοινώσεων των Δημοτικών Ενοτήτων, καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέμπη: Προανακριτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη σχετικά με το "μπάζωμα …