Έως 18 Μαίου οι αιτήσεις διπλής πρόσληψης

-Απασχόλησης-Προσωπικού

Μέχρι και τις 18 Μαϊου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για τις δύο θέσεις εργασίας που προκήρυξε με πάγια αντιμισθία και πλήρη απασχόληση Δικηγόρων στον Οργανισμό, η Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των θέσεων:

"Το αντικείμενο της απασχόλησης των Δικηγόρων που θα προσληφθούν συνίσταται στην παράσταση και εκπροσώπηση του ΕΟΦ ενώπιον όλων των Δικαστηρίων, κάθε βαθμού και δικαιοδοσίας, στην παράσταση ενώπιον των Ελληνικών αρχών και των οργάνων και επιμέρους Επιτροπών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην επεξεργασία και σύνταξη σχεδίων νομοθετημάτων και νομικών κειμένων, στη σύνταξη γνωμοδοτήσεων και στην παροχή κάθε είδους νομικών υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των αναγκών του ΕΟΦ.

Οι παραπάνω υπηρεσίες θα παρέχονται, κατά κανόνα, στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας του ΕΟΦ, Λ. Μεσογείων αρ. 284, Χολαργός και στα αρμόδια Δικαστήρια, τηρουμένων πάντοτε των διατάξεων του Κώδικα Δικηγόρων."

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Youth Pass: Πότε θα καταβληθεί και αναλυτικά που θα αξιοποιηθεί

Κατά τον πρώτο χρόνο εφαρμογής του προγράμματος, έως το τέλος του 2023, περίπου 140.000 νέοι …