Αιτήσεις νέων θέσεων εργασίας

jobnew-

Σχετική αίτηση για την κάλυψη θέσεων ως ταξιθέτες και ταμίες στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά την καλλιτεχνική περίοδο 2016, από την "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε", καλούνται να υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι.

Διευκρινίσεις και πληροφορίες σχετικές με την παρούσα πρόσκληση μπορούν να παρασχεθούν από την εταιρεία, οδός Χατζηχρήστου 23 και Μακρυγιάννη, Κουκάκι, 117 42 Αθήνα, τηλ. 210-9282900 και 210-9282904.

Προσόντα για ταξιθέτες

Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να κατέχει τουλάχιστον δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης ΙΕΚ ή απολυτήριο τίτλο οποιασδήποτε αναγνωρισμένης σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Η γνώση μίας ή περισσοτέρων ξένων γλωσσών, η προηγούμενη σχετική με το αντικείμενο προϋπηρεσία καθώς και η πιστοποιημένη γνώση πρώτων βοηθειών θα ληφθεί υπόψη.

Σε περίπτωση πρόσκλησης του υποψηφίου σε συνέντευξη, θα πρέπει να κατατεθούν:

α) αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και

β) τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την ύπαρξη των απαιτούμενων προσόντων (σε ευκρινείς φωτοτυπίες των πρωτοτύπων).

1. Ο/Η προσλαμβανόμενος/η υπάλληλος θα συνάψει σχέση εργασίας με την  «Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε», θα ασφαλίζεται και θα αμοίβεται με βάση την κείμενη  εργατική νομοθεσία, η δε τελική του μηνιαία αμοιβή θα προσδιορίζεται ως το  άθροισμα των ωρών απασχόλησης πολλαπλασιαζόμενο με το μικτό ωρομίσθιο  (ώρες απασχόλησης χ 4,50 ευρώ μικτό ωρομίσθιο).

2. Οι ώρες απασχόλησης εκάστου/ης υπαλλήλου διαμορφώνονται βάσει του γενικού  καλλιτεχνικού προγραμματισμού της «Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε», καθώς επίσης  και των όποιων άλλων λοιπών εκδηλώσεων καλείται η εταιρεία να καλύψει  οργανωτικά.

3. Το χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια του οποίου η εταιρεία μπορεί να  χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του/της υπαλλήλου για τη κάλυψη των  αναγκών της αρχίζει από την 1/6/2016 και ολοκληρώνεται την 15/10/2016.

Προσόντα για ταμίες

Απολυτήριο Λυκείου, καλή γνώση χρήσης Η/Υ (WINDOWS XP, MS OFFICE, INTER-NET), καλή γνώση αγγλικών (επιθυμητή 2η γλώσσα), άριστη επικοινωνία και προσανατολισμό στην εξυπηρέτηση του πελάτη, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, υπευθυνότητα και ενδιαφέρον για τον χώρο των πολιτιστικών εκδηλώσεων, δυνατότητα απασχόλησης σε βάρδιες.

Σε περίπτωση πρόσκλησης του υποψηφίου σε συνέντευξη, θα πρέπει να κατατεθούν:

α) αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και

β) τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την ύπαρξη των απαιτούμενων προσόντων (σε ευκρινείς φωτοτυπίες των πρωτοτύπων).

Φόρμα αίτησης για ταμίες Φεστιβάλ Αθηνών

Φόρμα αίτησης για ταξιθέτες Φεστιβάλ Αθηνών

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωσία: Ασθμαίνει, αλλά δεν καταρρέει η οικονομία της και χάρη στη... Δύση

Παρά τις προβλέψεις περί του αντιθέτου η ρωσική οικονομία δεν κατέρρευσε μετά τις κυρώσεις. Ωστόσο, …