Νέο Xbox One από τη Microsoft

xb

400.000 τεμάχια μιας νέας έκδοσης του Xbox One, σε εργοστάσια της Κίνας ή της Ταϊβάν, έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής κάτω από απόλυτη μέχρι τώρα μυστικότητα η Microsoft, με τις πληροφορίες που έρχονται στο φως, να μιλούν για άμεση κυκλοφορία του PS4K, μιας αναβαθμισμένης εκδοχής της δημοφιλούς κονσόλας της Sony, φαίνεται ότι η Microsoft προετοιμάζει σιωπηλά την επόμενη κίνησή της.

Η Microsoft σκοπεύει πιθανότατα σύντομα, να ανακοινώσει τη νέα κονσόλα και έτσι φρόντισε να «στοκάρει», προκειμένου να τη διαθέσει το συντομότερο δυνατόν στην αγορά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του «e-pcmag.gr’.

Τα φημολογούμενα Xbox One νέας γενιάς εκτιμάται ότι άρχισαν να κατασκευάζονται τον περασμένο Φεβρουάριο στην Κίνα ή την Ταϊβάν. Αν τελικά κάτι τέτοιο ισχύει, η

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγο καιρό, ο Phil Spencer, επικεφαλής του τμήματος gaming της Microsoft, είχε δηλώσει ότι η ομάδα του εξετάζει το ενδεχόμενο ενίσχυσης του hardware του Xbox One, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει, το πως ακριβώς θα μπορούσε κάτι τέτοιο να επιτευχθεί.

Πάντως, είναι εξαιρετικά πιθανό τα νέα Xbox να μην βασίζονται σε ισχυρότερο hardware, αλλά απλά να αποτελούν “slim” εκδοχές του αρχικού μοντέλου, με βελτιωμένη ίσως κατανάλωση και θερμική συμπεριφορά. Αυτό το σενάριο είναι και το πλέον λογικό, αφού τον Φεβρουάριο δεν υπήρχε hardware που να πληροί τις προϋποθέσεις για χρήση σε ένα ισχυρότερο Xbox One.

Υπενθυμίζουμε ότι οι επεξεργαστές γραφικών Polaris της AMD, που λέγεται ότι θα χρησιμοποιηθούν στο PS4K, δεν παράγονταν μαζικά πριν από μερικούς μήνες.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Απάντηση του υπουργείου Ναυτιλίας στον κασσελάκη για τα νησιά

Δαπανούνται ετησίως περί τα 36 εκατομμύρια ευρώ για την σύναψη συμβάσεων ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας, αναφέρει …