Εκατόμβη θυμάτων η Ελλάδα(VIDEO)

troxaio

Καμπανάκι προς τις αρμόδιες αρχές εξέπεμψε για πολλοστή φορά περιγράφοντας αγανακτισμένος το μακελειό ζωών στους Ελληνικούς δρόμους, ο ειδικός σε θέματα οδικής ασφάλειας Αναστάσιος Μαρκούζος, γνωστός ως Ιαβέρης, μετά και το τρομακτικό τροχαίο το βράδυ της Τετάρτης στην Πατρών-Αθηνών.

Μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Είμαστε μπροστά σε μία εκατόμβη θυμάτων, 40 νεκροί, 400 βαριά τραυματίες αυτός είναι ο διπλασιασμός του μέσου όρου της καθημερινότητας. Αυτή η γενοκτονία δημιουργεί τεράστιο οικονομικό και κοινωνικό πρόβλημα.

Υπάρχει μία μελέτη που λέει ότι το κόστος των τροχαίων δυστυχημάτων στην Ελλάδα ετησίως ξεπερνά τα 12 δισ. ευρώ. Μιλάμε για 1 δις κάθε μήνα που σημαίνει 33 εκατ. ευρώ κάθε μέρα.

Αντί να εφαρμόζονται οριζόντια χαράτσια κατά παντός πολίτη άδικα, γιατί δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να παίρνουμε χρήματα από αυτούς που πραγματικά πρέπει να πληρώνουν καθώς δημιουργούν προβλήματα στην κοινωνία.»

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση της Prorata για την τηλεόραση του Attica

Νέα δημοσκόπηση της Prorata, για την τηλεόραση ATTICA TV Στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές …