Ένταξη οφειλετών στις 100 δόσεις

rythmisi_doseis23_0-620x320

"Οι  οφειλέτες προς το Δημόσιο που απεντάχθηκαν από την ρύθμιση των 100 δόσεων χωρίς δική τους ευθύνη, αλλά εξαιτίας λάθους της τράπεζας, μπορούν να απευθυνθούν στην εφορία για να λυθεί το πρόβλημά τους.

Οι οφειλέτες που είχαν ενταχθεί στην ρύθμιση των 100 δόσεων, την έχασαν επειδή οι τράπεζες παρέλειψαν να τους ενημερώσουν για το νέο ύψος της δόσης μετά την αύξηση του επιτοκίου, ενώ υπήρξε και μονομερής από τις τράπεζες μείωση του ποσού της δόσης που καταβάλλουν εμπρόθεσμα οι οφειλέτες στον τραπεζικό λογαριασμό της ρύθμισης."

Αυτό τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης, απαντώντας στη Βουλή σε ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλη Κόκκαλη.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …