Φαρμακοποιοί:Στηρίζουμε την 48ωρη Γενική Απεργία

farmako

«Φοβούμενη προφανώς τις αντιρρήσεις των ασφαλισμένων αιφνιδιαστικά έτσι ώστε οι αντιδράσεις να είναι όσο το δυνατόν λιγότερες, προωθεί προς ψήφιση το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που αποτελεί ταφόπλακα για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις».

Με αυτή την παράγραφο ξεκινά την ανακοίνωσή του για την στήριξη της 48ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, που συμπληρώνει:

«Από την πρώτη στιγμή είχαμε εκφράσει την έντονη αντίθεση μας με Υπόμνημα μας προς  την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής για το σύνολο του νομοσχεδίου , καταγγέλλοντας  ότι βρίθει  παθογενειών  και ελλείψεων.

Αναλόγου μήκους η ανακοίνωση και του Φαρμακευτικού Συλλόγου  Αττικής, που τονίζει πως: «απορρίπτουμε στο σύνολο του το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση, φέρνει προς ψήφιση στην Βουλή.

Καλούμε τα μέλη μας να στηρίξουν τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά του ασφαλιστικού, στο πλαίσιο της υπευθυνότητας που τα διακρίνει απέναντι στον ασθενή και τον ασφαλισμένο».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …