ΠΑΣΕΒΕ: "Να αποσυρθεί αμέσως το νομοσχέδιο έκτρωμα. Ξεσηκωθείτε τώρα!"

paseve-620x330

Όλοι στην 48ωρη απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις, αναφέρει στην ανακοίνωση-κάλεσμα της η ΠΑΣΕΒΕ, που απαιτεί να αποσυρθεί αμέσως το «νομοσχέδιο έκτρωμα».

«H κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με την άθλια διαδικασία του κατεπείγοντος επιδιώκει να περάσει τη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης μέσα στο Σαββατοκύριακο. Απέναντι στο νέο έγκλημα που μεθοδεύεται δε σκύβουμε το κεφάλι! Δε συμβιβαζόμαστε με τον εφιάλτη που μας ετοιμάζουν

Να νεκρώσουν τα πάντα! Κανένα μαγαζί να μην ανοίξει

Τέρμα στην ανοχή! Υψώνουμε τείχος αντίστασης!

Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε!

Στη μαύρη συμμαχία κυβέρνησης - Ε.Ε. - μεγάλου κεφαλαίου

Απαντάμε με τη δική μας  Λαϊκή Συμμαχία.

Απαιτούμε εδώ και τώρα:

    ·         Ν’ αποσυρθεί άμεσα το αντιασφαλιστικό έκτρωμα της κυβέρνησης. Απαιτούμε δωρεάν υγεία - πρόνοια, αξιοπρεπείς συντάξεις για όλους.

    ·         Αφορολόγητο όριο εδώ και τώρα όπως στους εργαζόμενους και τους αγρότες. Κατάργηση των φοροληστρικών νόμων που τσακίζουν το εισόδημά μας.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ στα αστικά κέντρα της χώρας».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Αυτός που δυσφημεί τη χώρα, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

"Ήταν η δική του Κυβέρνηση, που πρότεινε την αντισυνταγματική ρύθμιση που μόνο στόχο είχε τη …