Ρήγας για πρόωρες εκλογές(VIDEO)

ekloges_logo_533_355

Επαναλαμβάνουν συνεχώς τα κυβερνητικά στελέχη ότι η χώρα δεν θα προχωρήσει στην πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, με το ενδεχόμενο όμως να παραμένει ακόμα υψηλά, ότι και αν πουν.

Σε αυτό το μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Ρήγα, ο οποίος κατηγορηματικά διέψευσε όλα τα σενάρια και τις προσδοκίες της αντιπολίτευσης, τονίζοντας:

«Θα κριθούμε στο τέλος της τετραετίας. Δεν θα υπάρξουν εκλογές. Δώσαμε μία μάχη, και σε εκλογές δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε, ούτε άλλες κυβερνήσεις θα υπάρξουν. Θα τελειώσουμε την τετραετία. Θα κριθούμε για τα αποτελέσματα τα οποία θα έχουμε στο τέλος αυτής της τετραετίας  Αυτή την προσπάθεια θα την πάμε μέχρι τέλους με την ευθύνη με την οποία την πήραμε».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΚΚΕ: "Πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα βρίσκεται η πολιτική της ΕΕ, την οποία ο Κ. Μητσοτάκης υπηρετεί"

Σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ, το ΚΚΕ επισημαίνει την ανάγκη …