Εργατικό Κέντρο Πάτρας: 8 Μάη στις 11π.μ η συγκέντρωση της Απεργίας της Πρωτομαγιάς

ergatiko patras

Αγωνιστικό το φρόνημα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, το οποίο με την ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε, καλεί τον Λαό της Πάτρας, να πει το μεγάλο ΟΧΙ στην πισώπλατη επίθεση που δέχεται καθώς χάνει πλέον κάθε εργασιακή και ασφαλιστική του κατάκτηση, με την υπογραφή της συγκυβέρνησης, που δεν αποδείχθηκε ικανή για όσα του είχε υποσχεθεί.

Η ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας:

«Στις 8 Μάη Απεργούμε και αποδίδουμε Φόρο Τιμής στους Αγωνιστές της Εργατικής Τάξης όπου θυσίασαν τη ζωή τους για τα κεκτημένα μας, όπου ισοπέδωσαν οι Νεοφιλελεύθερες και Τροϊκανές πολιτικές.

Στις 8 Μάη και ώρα 11:00 π.μ. μπροστά στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας, για να τιμήσουμε την 1η Μάη την Εργατική Πρωτομαγιά. Γιατί η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία.

Όσο η Κυβέρνηση εμμένει ανερυθρίαστα να πληρώνουν το μάρμαρο οι ασθενέστερες κοινωνικά ομάδες και να αφήνει στο απυρόβλητο τους έχοντες, τόσο εμείς θα κλιμακώνουμε τους Αγώνες μας για την Ανατροπή της Λαίλαπας και της Φτωχοποίησης της χώρας».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να διαψεύσει τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου

Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η τουρκική πλευρά, επιδιώκει για άλλη μια φορά …