Φορέας Διαχείρισης ανακοίνωσε θέσεις εργασίας

job-karr
Ανακοίνωση για την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υποβολή πρότασης σύναψης δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου με το παρακάτω αντικείμενο διάρκειας, έξι (6) μηνών από την έναρξη αυτών και με ανώτατο συνολικό προϋπολογισθέν ποσό αμοιβής για αμφότερες τις συμβάσεις τις δεκαπέντε χιλιάδες ευρώ (15.000 €), συμπεριλαμβανομένων σε αυτών όλων των νόμιμων κρατήσεων και κάθε είδους φόροι, τέλη και επιβαρύνσεις, εξέδωσε ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου.
Αντικείμενο της πρώτης σύμβασης έργου:Αντικείμενο του έργου που θα ανατεθεί με τη σχετική σύμβαση είναι η καταγραφή, παρακολούθηση και φύλαξη ειδών και τύπων οικοτόπων του Εθνικού Δρυμού Αίνου με βάση το πρόγραμμα, που έχει εκπονηθεί από το Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου.

Αντικείμενο της δεύτερης σύμβασης έργου: Αντικείμενο του έργου που θα ανατεθεί με τη σχετική σύμβαση είναι η διενέργεια ειδικών/θεματικών ξεναγήσεων για τα είδη και τους τύπους οικοτόπων του Εθνικού Δρυμού Αίνου με βάση το πρόγραμμα που θα εκπονηθεί από το Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (σχετικό Υπόδειγμα δίδεται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι), πλήρες βιογραφικό σημείωμα και τα λοιπά δικαιολογητικά σημειώνοντας τη θέση για την οποία αιτούνται σε κλειστό, σφραγισμένο φάκελο μέχρι την Πέμπτη, 12.05.2016 και ώρα 14:00 στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου και συγκεκριμένα: Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου, Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Κούταβου, Τ.Θ. 222, 28100 Αργοστόλι, Κεφαλονιά, υπ' όψιν κ. Μιχαήλ Ξανθάκη.
Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, ο φάκελος θα παραλαμβάνεται με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα περιέρχεται στην υπηρεσία μας μέχρι την παραπάνω ημερομηνία και ώρα.
Δε θα ληφθούν υπόψη φάκελοι που είτε υποβλήθηκαν μετά από την καθορισμένη ημερομηνία και ώρα, είτε ταχυδρομήθηκαν έγκαιρα, αλλά δεν έφθασαν στην υπηρεσία μας εμπρόθεσμα.

Σε αυτήν την περίπτωση οι φάκελοι θα επιστρέφονται.

Περαιτέρω πληροφορίες:
Από την Υπηρεσία μας (κ. Μιχαήλ Ξανθάκη, Τηλ./Fax: 26710-29258, E-mail: foreasainou @ath. forthnet. gr).
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κορονοϊός, γρίπη, ιός RSV, ενημέρωση ΕΟΔΥ Πέμπτη 28.3.2024

Κορονοϊός, γρίπη, ιός RSV, ενημέρωση ΕΟΔΥ. Ενιαία έκθεση ΕΟΔΥ Πέμπτη 28.3.2024   Ο ΕΟΔΥ προέβη …