Η δικαίωση του ergasianews.gr, που ΔΕΝ έριξε ΜΑΥΡΟ στην Ενημέρωση-Βροχή οι τροπολογίες!

boylh===hh

Το μαύρο στην ενημέρωση που επιχείρησε η ΠΟΕΣΥ, αλλά πολλά μέσα τελικά αρνήθηκαν να ακολουθήσουν, με πρώτο το ergasianews.gr, το εκμεταλλεύτηκαν δεόντως οι υπουργοί της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που έσπασαν κάθε ρεκόρ κατάθεσης τροπολογιών στην βουλή, θεωρώντας ότι θα περάσουν στην «ζούλα» και εν αγνοία του λαού, άσχετες τροπολογίες μέσα στο ασφαλιστικό.

Κατέθεσαν μέχρι τώρα 26 τροπολογίες, για να καλύψουν τα κακώς κείμενα!!!!

Τρανταχτό παράδειγμα η κατάθεση τροπολογίας  που καταργεί καταλογισμούς σε στελέχη του Πανεπιστημίου Κρήτης για κακοδιαχείριση κονδυλίων, στην οποία όμως υπόθεση φέρεται να  εμπλέκεται ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, η οποία στο παρελθόν είχε αποσυρθεί λόγω αντιδράσεων….

Την πρωτιά στην κατάθεση τροπολογιών είχαν οι:  Φίλης, Αναγνωστοπούλου, Φωτάκης, με 18 στον αριθμό βουλευτικές τροπολογίες.

Κατατέθηκε τροπολογία που διαλύει το «αδιάβλητο»(λέμε τώρα),  για τα  αδιάθετα ακίνητα του Υπουργείου Υγείας, τα οποία μεταφέρονται στο Υπουργείο Εργασίας και θα απαιτείται μόνο  η υπογραφή του Γενικού Γραμματέα Πρόνοιας και μόνο. Η ευθύνη της τροπολογίας και της κατάθεσης της, ανήκει στην υπουργό με τα γεμιστά των φτωχών, την κα Φωτίου!!!

Αίσθηση προκαλεί και η τροπολογία από το Υπουργείο Εσωτερικών, για την δημιουργία νέων τεσσάρων θέσεων δημοσιογράφων στα γραφεία των αναπληρωτών υπουργών, Νίκου Τόσκα και Χριστόφορου Βερναρδάκη….

Άντε και καλή συνέχεια στην 48ωρη απεργία των ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ!!!

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παιδικές κατασκηνώσεις 2024 ΔΥΠΑ. Λήγουν οι αιτήσεις

Την Κυριακή, 12 Μαΐου 2024, λήγει η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων για συμμετοχή …