Και από σήμερα στην Ολομέλεια το Ασφαλιστικό

  vouli-exoterika

Στην Ολομέλεια εισήχθη η μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού και συνταξιοδοτικού συστήματος, με την ψήφισή του  αργά το βράδυ της Κυριακής, πιθανότερα με ονομαστική ψηφοφορία, την οποία σκοπεύουν να ζητήσουν ΝΔ και  ΚΚΕ.

Με τη δεύτερη ανάγνωση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εργασίας, ολοκληρώθηκε η αξιολόγησή του από τις Επιτροπές Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο, να καταθέτει 24 νομοτεχνικές βελτιώσεις και να αποδέχεται και τροπολογία για τη χρηματοδότηση των συνταξιοδοτικών οργανώσεων και για το συνταξιοδοτικό των ΑμεΑ, που κατέθεσαν από κοινού βουλευτές της ΝΔ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού.

Να τονιστεί πως το νομοσχέδιο έχει ψηφιστεί επί της αρχής από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ στις Επιτροπές, ενώ το καταψήφισαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος: Δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας

Ο βουλευτής, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, προσήλθε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων Παράσταση …