Πρόσκληση ενδιαφέροντος για το έργο μεταφοράς των μαθητών των Πανελληνίων

 mathitedsak7_b2

Η ανάθεση των δρομολογίων μεταφοράς μαθητών κατά τις ημέρες των Πανελληνίων στην Δυτική Ελλάδα, θα απασχολήσει στη μία το μεσημέρι της προσεχούς Δευτέρας, την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής  της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στα γραφεία της, στη Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 και Αμερικής.

Στην συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί διαπραγμάτευση για την ανάθεση των δρομολογίων μεταφοράς μαθητών δημόσιων σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων Αιγιαλείας, Δυτικής Αχαΐας, Καλαβρύτων και Ερυμάνθου της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, με Δ.Χ. Επιβατικό (9/θέσιο ή Ταξί) και Μικρό Λεωφορείο κατά την διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων του τρέχοντος σχολικού έτους 2015-2016 προϋπολογισμού 4.803,99 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α).

Για περισσότερες πληροφορίες, τόσο για τα δρομολόγια όσο και για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομισθούν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας www.pde.gov.gr, καθώς και στην αρμόδια υπηρεσία της Π.Ε. Αχαΐας.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι μεταφορείς, όπως προσέλθουν στην παραπάνω συνεδρίαση προκειμένου να λάβουν μέρος στις παραπάνω διαδικασίες διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη αναδόχων",  τονίζει στην ανακοίνωσή της η Οικονομική Επιτροπή  της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …