Μαζικά στις επόμενες ημέρες τα...κατασχετήρια

katasxeseis_562802763

Από 500 ευρώ και πάνω οφειλές, θα χάνεται στο εξής την περιουσία σας, μέσω κατασχέσεων, τις οποίες ετοιμάζουν και με μαζικό τρόπο, τα δικαστικά τμήματα των ΔΥΟ, που έλαβαν τις σχετικές «κοινωνικού» χαρακτήρα εντολές από τη ΓΓΔΕ!!!

Η λίστα της δράσης των 30 μεγαλύτερων εφοριών της χώρας και των οφειλετών που θα εξευτελιστούν στην Ελληνική Επικράτεια, θα αναρτηθεί και διαδικτυακά, από την ιστοσελίδα της ΓΓΔΕ…

Τώρα για το αν ισχύουν τα προσωπικά δεδομένα των οφειλετών στην σύγχρονη και Ευρωπιακή χώρα που λέγεται Ελλάδα, καλύτερα να μην το ρωτήσουμε, γιατί για να διαπομπεύονται, μάλλον δεν ισχύει τέτοιο μέτρο, στην υπό σωτηρία Ελλα΄δα….

Η κυβέρνηση πάντως απαντά ότι σκοπός του μέτρου, πληρώστε ή σας παραδίδουμε στον δημόσιο εξευτελισμό, δεν είναι η καταπάτηση των δικαιωμάτων τους, αλλά η άσκηση πίεση ώστε να πληρώσουν!

Πάντως για να ολοκληρώσουμε το ρεπορτάζ μας, σας ενημερώνουμε ότι μόλις ολοκληρωθούν οι τυπικές αυτές διαδικασίες, θα εκτελούνται ημερησίων μέχρι και…50 κατασχέσεις!!!

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …