Θέσεις εργασίας από τη ΔΕΗ

 deh4_01425572467

Την πρόσληψη έκτακτου ανειδίκευτου προσωπικού (εργατών) με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομισθίων) συνολικά δέκα (10) ατόμων για κάλυψη εποχιακών ή παροδικών αναγκών του Σταθμού, ανακοινώνει ο ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου της ΔΕΗ.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καλύψουν τις παραπάνω θέσεις να υποβάλλουν αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο μέχρι 12/05/2016 στη Γραμματεία του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου την ειδική έντυπη Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση, που διανέμεται τις εργάσιμες ημέρες μαζί με τα δικαιολογητικά που πιστοποιούν τα δηλωθέντα στοιχεία οικογενειακής και εργασιακής κατάστασης (βεβαίωση ΟΑΕΔ για την ανεργία, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και πιστοποιητικό πολυτεκνίας).
Τα υπόλοιπα δικαιολογητικά θα κατατεθούν κατά την πρόσληψη.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να λάβουν υπ’ όψη τις δυσμενείς συνθήκες οι οποίες επικρατούν στις θέσεις απασχόλησής τους.

Επισημαίνεται ότι αιτήσεις που έχουν γίνει κατά το παρελθόν δεν θα ληφθούν υπόψη.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναδρομικά το επίδομα μητρότητας σε μη μισθωτές μητέρες. Προθεσμία αιτήσεων

Άνοιξε η πλατφόρμα για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές, δηλαδή σε …