Αυτός είναι ο 5χρονος που τον κατασπάραξαν ροτβάιλερ(VIDEO)

ROTBAILER

Δεν πήγε στην κηδεία του γιου του, όταν όλη η Ελλάδα ήταν συγκλονισμένη και δεν είχε την ευκαιρία να αποχαιρετίσει το παιδί του, τον 5χρονο Στάθη,  που τον κατασπάραξαν δύο ροτβάιλερ, σε μονοκατοικία της Κοζάνης, γιατί η μητέρα του παιδιού και πρώην σύζυγός του, όπως ο ίδιος καταγγέλλει δεν τον ενημέρωσε ότι "το τραγικό περιστατικό που και τον ίδιο τον είχε παγώσει, αφορούσε τον 5χρονο γιο του".

Αυτός μάλλον είναι και ο λόγος που αποφάσισε να ανοίξει το σπίτι του και να  εκφράσει τον πόνο του, ελπίζοντας ίσως από ψηλά ο 5χρονος Στάθης, να μάθει πόσο πολύ τον αγαπούσε, στον τηλεοπτικό σταθμό του STAR.

Έδωσε και φωτογραφίες του άτυχου παιδιού, για το οποίο το νήμα της ζωής κόπηκε απότομα και πολύ επώδυνα…

Το ergasianews.gr, αποφάσισε να σας μεταδώσει το εν λόγω υλικό, επειδή όλες οι φωτογραφίες είναι καλυμμένες και έστω και μετά θάνατον, το παιδί δεν εκτίθεται….ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού….

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …