Κατρούγκαλος: Δεν είμαστε ικανοποιημένοι αλλά τι να κάνουμε....

katrou

Το ψήφισαν και δεν έχουν τα κότσια να το υπερασπιστούν, αλλά καλούν  τον λαό και τα Συνδικάτα να το αποδεχτούν χωρίς αντιδράσεις.

Πως όμως γίνεται αυτό, όταν εσύ ο ίδιος που ονομάζεσαι Γιώργος Κατρούγκαλος και υπέγραψες με την ιδιότητα του Υπουργού Εργασίας την Ασφαλιστική «μεταρρύθμιση», όπως την αποκαλείς, πως ζητάς από τους άλλους να το κάνουν «γαργάρα»;

Ε λοιπόν αυτό που συγκρατήσαμε από τα πολλά που είπε στην Ολομέλεια ο εν λόγω υπερασπιστής των αδυνάτων, είναι ότι δεν είναι ικανοποιημένος με το ποσό της Εθνικής σύνταξης των 384 ευρώ, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο….

«Φυσικά και δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τα 384 ευρώ. Αυτό όμως μπορούμε να δώσουμε σε αυτή τη φάση. Με δεδομένο ότι παραλάβαμε ένα διαλυμένο ασφαλιστικό σύστημα, καλούμαστε να το μοιράσουμε με δικαιότερο τρόπο. Πάντα ήμουν με την πλευρά των αδύναμων. Αυτό υπερασπίστηκα όταν δραστηριοποιούμουν ως δικηγόρος πριν αναλάβω στην ενεργητική πολιτική και μετά υπερασπίζομαι και τώρα».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Survivor 2024: «Στην κόψη του ξυραφιού» οι σχέσεις Περπατάρη και Ταλαδιανού

«Για να το είπα, σαν βλάκας θα έκανε», σχολίασε ο Περπατάρης Σε οριακό επίπεδο έχει …