Ποιοι μας εκπροσωπούν; Βουλευτής δεν ήξερε...που είναι το βήμα της βουλής(VIDEO

8708-14

Απέραντη η θλίψη μας και η απογοήτευσή μας για το ποιόν του Ελληνικού Κοινοβουλίου….

Μεγάλη η απορία μας….

«Ποιους εκλέξαμε να μας εκπροσωπήσουν Θεέ μου;»

Μήπως τελικά έχουν δίκιο οι παλαιότεροι που έλεγαν ότι….«Κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν;»….

Πως αλλιώς να αντιδράσουμε δεν ξέρουμε στο περιστατικό που θα σας παρουσιάσουμε…

Λοιπόν:

Ευτυχώς που οι συνάδελφοί της διασκέδασαν και γέλασαν, μιας και οι ψηφοφόροι της μάλλον θα πρέπει να βάλουν τα κλάματα για την επιλογή τους, να εκλέξουν στο κοινοβούλιο, ένα άτομο, που μετά από μήνες δεν ήξερε που είναι το βήμα της βουλής και το πήρε προς τα πάνω χωρίς τέλος ….

Η ίδια άφησε να εννοηθεί ότι «έχασε το δρόμο για το βήμα της βουλής» (αν είναι δυνατόν μέσα σε κλειστό χώρο να χαθείς!), από την βιασύνη της να μιλήσει και να σώσει και αυτή με την σειρά της την χώρα…

Πρόκειται για την βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, που όπως φαίνεται στο βίντεο έφτασε στον πρόεδρο της βουλής όταν ο προορισμός της ήταν το βήμα, για να εκθέσει πολιτική άποψη για το ασφαλιστικό-φορολογικό, αφού αγωνίζεται για τον Ελληνικό λαό!!!

Οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε γέλια, η ίδια επίσης γέλασε ξεδιάντροπα γιατί το βρήκε αστείο, αφού έπρεπε τουλάχιστον να  κοκκινίσει από ντροπή, όταν ο αντιπρόεδρος της βουλής Γιώργος Βαρεμένος είπε: «Να συνοδεύσει κάποιος την κ. Μεγαλοοικονόμου στο βήμα».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυξήθηκε η μέση πληρότητα των ξενοδοχείων της Αθήνας

Αυξημένες κατά 6% οι πληρότητες το πρώτο τρίμηνο   Με μέση πληρότητα της τάξης …