Νέος εισαγωγικός διαγωνισμός στην ΕΣΔΔΑ

diagonismos

Μέχρι  τις 20 Μαΐου καλεί με εγκύκλιό του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορος Βερναρδάκης, τα υπουργεία, τις δημόσιες υπηρεσίες και τους ΟΤΑ, να καταγράψουν και να αποστείλουν τις ανάγκες τους για στελέχωση με αποφοίτους της ΚΕ΄ εκπαιδευτικής σειράς της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Τα αιτήματα να αποσταλούν μόνο ηλεκτρονικά (με υπογραφή Γενικού ή Ειδικού Γραμματέα) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: grammateia@ydmed.gov.gr

Σύμφωνα με την εγκύκλιο:

"Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, η οποία δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, καθορίζονται οι θέσεις των υπηρεσιών, στις οποίες διορίζονται οι απόφοιτοι των Τμημάτων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Οι θέσεις αυτές ανακοινώνονται με την προκήρυξη του διαγωνισμού.

Προκειμένου η υπηρεσία να επεξεργαστεί τις ανάγκες των υπηρεσιών, ενόψει έκδοσης προκήρυξης για τη διεξαγωγή νέου εισαγωγικού διαγωνισμού στην ΕΣΔΔΑ, καλεί τις υπηρεσίες να ενημερώσουν  για τις κενές θέσεις ή ανάγκες τόσο της κεντρικής υπηρεσίας για τη διάθεση αποφοίτων της ΚΕ’ εκπαιδευτικής σειράς.

Επισημαίνεται ειδικότερα, ότι καθίσταται απαραίτητος και επιβεβλημένος, λόγω των δημοσιονομικών συνθηκών που αντιμετωπίζει η χώρα, ο περιορισμός των αιτημάτων των υπηρεσιών στα απολύτως απαραίτητα στελέχη – αποφοίτους της ΕΣΔΔΑ, με εξειδίκευση διοικητικής και οικονομικής κατεύθυνσης.

Για το σκοπό αυτό, το υπουργείο καλεί το αργότερο μέχρι τις 20 Μαΐου 2016, να γνωστοποιήσουν τις κενές θέσεις ή ανάγκες των υπηρεσιών του δημοσίου και των φορέων που εποπτεύουν σε αποφοίτους της ΚΕ’ εκπαιδευτικής σειράς της ΕΣΔΔΑ, οι οποίοι θα διατεθούν μετά την αποφοίτησή τους και όχι νωρίτερα από το ημερολογιακό έτος 2018."

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παιδικές Κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ 2024. Δικαιούχοι, αιτήσεις, ποσό επιδότησης

Αριθμ. 29736 – ΦΕΚ τεύχος Β 2464/25.04.2024Κατάρτιση προγράμματος επιδότησης διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις, έτους …