Άδεια τα καλάθια των καταναλωτών-Νέα μείωση του Δείκτη

shopping-supermarket-5

Νέα μείωση παρουσίασε τον περασμένο μήνα η εξέλιξη του ∆είκτη Τιμών Καταναλωτή, από τα στοιχεία που συγκέντρωσε η ΕΛΣΤΑΤ, με βάση τα οποία έχουμε:

Από τη σύγκριση του Γενικού ∆είκτη Τιμών Καταναλωτή (Γ∆ΤΚ) του μηνός Απριλίου 2016, προς τον αντίστοιχο ∆είκτη του Απριλίου 2015 προκύπτει μείωση 1,3%, έναντι μείωσης 2,1%, που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2015 προς το 2014 (Πίνακας 2).

Ο Γενικός ∆είκτης κατά τον μήνα Απρίλιο 2016 σε σύγκριση με τον Μάρτιο 2016, παρουσίασε αύξηση 0,7%, έναντι αύξησης 0,5%, που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του προηγούμενου έτους.

Αναλυτικά τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ ΕΔΩ

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Λεωφόρο Κηφισίας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στη Λεωφόρο Κηφισίας, περιοχής Δήμου Κηφισιάς Λόγω εκτέλεσης εργασιών, το …