Ινστιτούτο αναζητά Εξωτερικούς Συνεργάτες

ergas-dotis

Στην επιλογή δεκατεσσάρων (14) εξωτερικών συνεργατών, που θα επιλεγούν και θα υπογράψουν σύμβαση παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών με το ΕΚΕΤΑ/ΙΜΕΤ και θα συνεργαστούν με την επιστημονική ομάδα του ΙΜΕΤ, θα προχωρήσει το νστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), για τις ανάγκες του έργου «COMMUNITY SAFETY AWARENESS PROGRAMME» που χρηματοδοτείται από την εταιρεία “Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου – ΤΑP AG”.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

  1. Πτυχίο Μηχανικού ΑΕΙ ημεδαπής ή αντίστοιχο αναγνωρισμένο δίπλωμα ΑΕΙ αλλοδαπής με εξειδίκευση στον τομέα των Συγκοινωνιακών Έργων ή Πτυχίο ΑΕΙ στον τομέα της εκπαίδευσης στα αντικείμενα της Μαθηματικής, Φυσικής, Χημικής, Φιλοσοφικής Σχολής ή Παιδαγωγικής

Προθεσμία υποβολής, Παρασκευή 13-05-2016 και ώρα 11:00 π.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνικά στο 2310498457 ή στο email: achris@certh.gr  (κα. Αναστασία Χριστοδούλου).

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Οι πράξεις τους έχουν συνέπειες

Εάν τα Σκόπια επιμείνουν σε αυτή τη γραμμή, θα καταστήσουν ουσιαστικά εξαιρετικά δύσκολη -αν όχι …