ΟΑΕΔ: Χορήγηση έκτακτου επιδόματος 1.000 ευρώ (Δικαιούχοι)

epidomata_toy_oaed
Την χορήγηση έκτακτου επιδόματος από τον ΟΑΕΔ,  ως εφάπαξ οικονομική ενίσχυση, ύψους χιλίων ευρώ, προβλέπει απόφαση του υπουργείου Εργασία, για κάθε εργαζόμενο της επιχείρησης «Γενική Καλωδίων Αφοί Ορφανίδη ΑΒΕΤΕ».
Δικαιούχοι όσοι:
  • πληρούν τις προϋποθέσεις, έχοντας ασκήσει το δικαίωμα επίσχεσης.
Η καταβολή θα γίνει μετά την προσκόμιση καταλόγου από το σωματείο των εργαζομένων, και σχετικού ελέγχου από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, βάσει του οποίου θα προκύπτει η εργασιακή σχέση με την εταιρία και η τυχόν άσκηση του δικαιώματος επίσχεσης εργασίας εκ μέρους του εργαζόμενου, στον οποίο θα αναγράφονται τα εξής στοιχεία:
  • Το ονοματεπώνυμο, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο κάθε δικαιούχου.
  • Ο αριθμός της αστυνομικής του ταυτότητας ή ο αριθμός διαβατηρίου προκειμένου περί αλλοδαπών.
  • Ο αριθμός μητρώου κοινωνικής του ασφάλισης (AMΚΑ).
  • Ο αριθμός του φορολογικού του μητρώου (ΑΦΜ).
  • Ο αριθμός του ατομικού ή κοινού τραπεζικού λογαριασμού του (με πρώτο όνομα του δικαιούχου της ως άνω οικονομικής ενίσχυσης), καθώς και του Διεθνούς Αριθμού Τραπεζικού Λογαριασμού του (ΙΒΑΝ).

Δικαιούχοι της οικονομικής ενίσχυσης, που εκ παραδρομής δεν έχουν περιληφθεί στον κατάλογο δικαιούνται να υποβάλουν σχετική αίτηση θεραπείας στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΕΔ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στη Σούδα ο Πομπέο λίγο πριν τη σύνοδο κορυφής

ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ 28.09.2020, 23:40 Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη σύνοδο κορυφής των ηγετών …