Από αναβολή σε αναβολή η υπόθεση των συμβασιούχων stage

stage

Την πλήρη απογοήτευσή του που η υπόθεση τους εκκρεμεί εδώ και μήνες, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος των Συμβασιούχων stage Ηπείρου και Ιονίων νήσων Χρήστος Στεφάνου, ο οποίος τονίζει:

«Μετά τη πρώτη αναβολή της 19 Ιανουαρίου 2016 η υπόθεση των συμβασιούχων stage στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου με προγραμματισμένη ημερομηνία για τη Τρίτη 17 Μαϊου, αναβάλλεται και πάλι λόγω της συνέχισης της αποχής των δικηγόρων εργατολόγων που υπερασπίζονται την υπόθεση.

Η παράταση της αγωνίας και ο εμπαιγμός από τη πλευρά της κυβέρνησης συνεχίζεται με τόσους ανθρώπους που εργάστηκαν επί σειρά συνεχόμενων ετών στις υπηρεσίες του Δημοσίου και τώρα παραμένουν στην ανεργία περιμένοντας λύση από την Ελληνική Δικαιοσύνη, πιστεύοντας στην ανεξαρτησία αυτής και όχι σε...
υποκινούμενες καταστάσεις όπως στο παρελθόν με παρεμβάσεις στην υπόθεσή μας, επισπεύσεις αγωγών, δίκες εξπρές του ενός λεπτού κλπ. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μας κορόιδεψε και παρόλο τις υποσχέσεις για νομοθετική ρύθμιση για ένσημα για τα χρόνια εργασίας μας και μοριοδοτήσεις για συμμετοχή σε προκηρύξεις, τίποτα δεν έκανε και συνεχίζεται η αντιεργατική στάση απέναντί μας με ψέματα και υποσχέσεις από το υπουργείο Εργασίας στις συναντήσεις μας με εκπροσώπους της ηγεσίας και αντιπροσωπείες δικές μας. Ούτε τα ένσημα ούτε τίποτε δε πήραμε από όσα υποσχέθηκαν. Τα δικαστήρια από αναβολή σε αναβολή και πολυέξοδα και χρονοβόρα για τους ταλαίπωρους ανέργους συναδέλφους, που δυσκολεύουν τη ζωή και τη καθημερινότητά τους. Νέα ημερομηνία για την εκδίκαση της υπόθεσης δε ξέρουμε ακόμη πότε θα πάρουμε. Θα ανακοινωθεί μόλις υπάρξουν νεότερα για το θέμα μας.»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι Χούθι θέλουν να κυριαρχήσουν στην Υεμένη

Mετά από ένα διάλειμμα περίπου δύο εβδομάδων οι αντάρτες Χούθι ξεκίνησαν ξανά τις πυραυλικές επιθέσεις …