Εμπλοκή στις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ

ασεπ

Αρνούνται και από το ΑΣΕΠ και από την κυβέρνηση να κάνουν δηλώσεις για ένα θέμα που καίει χιλιάδες Έλληνες, που ήλπιζαν σε μία θέση εργασίας μέσω του ΑΣΕΠ, αφού όλες οι διαδικασίες παγώνουν μέχρι νεοτέρας, μετά την τη λήξη της θητείας της πλειοψηφίας των 28 μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανεξάρτητης Αρχής, οι οποίοι υπέβαλλαν στο τυπικό μέρος της υπόθεσης τις παραιτήσεις τους, αφήνοντας το ουσιαστικό μέρος στον αέρα, μέχρι νεοτέρας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν οι προκηρύξεις, οι οποίες εκδίδονται και θα εκδίδονται κανονικά, αλλά όταν θα έρθει η ώρα της αξιολόγησης  των στοιχείων εκεί θα υπάρξει η μεγάλη εμπλοκή, αφού η Ανώτατη Αρχή Επιλογής Προσωπικού, θα είναι ακέφαλη.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΗΕ: Οι τιμές των τροφίμων αυξήθηκαν παγκοσμίως κατά 0,3% τον Απρίλιο

Τον Απρίλιο, η τιμή του κρέατος ήταν αυτή που κατέγραψε τη μεγαλύτερη αύξηση (+1,6%) παγκοσμίως …