ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Δεν θα γίνουν διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών(VIDEO)

Sxolio_neo

Οι εκπαιδευτικοί το έλεγαν εδώ και ένα μήνα, αλλά ο ίδιος στην πάγια τακτική του το αρνιόταν και έπρεπε να βγει σε τηλεοπτικό σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας για να τους επιβεβαιώσει και να πει δημόσια, ότι για την διδακτική περίοδο 2016-2017, δεν «θα υπάρξουν προσλήψεις μονίμων εκπαιδευτικών».

«Δεν θα γίνουν διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών φέτος και αν τελικά γίνουν αυτοί θα είναι ελάχιστοι. Χρειάζεται σύστημα ΑΣΕΠ, που πλέον δεν προλαβαίνει να οργανωθεί. Δίνω μάχη για τα κενά στα σχολεία έτσι ώστε τον Σεπτέμβριο να μην υπάρχουν προβλήματα.

Όταν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας και προσδιορισθεί το δημοσιονομικό κενό, η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε μόνιμους διορισμούς, με βάση το σχέδιο που έχει καταρτίσει για 20.000 προσλήψεις έως το 2018.

Καλώ τις εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες να μου υποβάλουν συγκεκριμένη πρόταση για το σύστημα διορισμών μέσω του ΑΣΕΠ», δήλωσε στο mega ο υπουργός παιδείας Νίκος Φίλης.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περικοπές στη Γερμανία και το 2025;

Φρένο Φιλελευθέρων σε υποσχέσεις Σοσιαλδημοκρατών - Κόκκινες γραμμές που φαίνονται ασυμβίβαστες Μπορεί για την ώρα να …