Τα ματωμένα πόδια σερβιτόρας, η αιτία του μποϊκοτάζ καταστήματος(ΦΩΤΟ)

servitora-696x464

Το γύρο του διαδικτύου σε ολόκληρο τον κόσμο κάνει η φωτογραφία που ανάρτησε φίλη σερβιτόρας, τα πόδια της οποίας μάτωσαν εν ώρα εργασίας καθώς υποχρεώθηκε από την διεύθυνση να σερβίρει και να καθαρίζει επί ώρες πάνω σε ψιλοτάκουνα!

Όταν ο πόνος έγινε αφόρητος και έβγαλε τα παπούτσια της, είδε τα πόδια της καταματωμένα. Ζήτησε να φορέσει στρωτά, αλλά αντί για το ΝΑΙ που περίμενε δέχθηκε έντονη επίπληξη και υποχρεώθηκε κάθε ημέρα να φορά ψιλοτάκουνα, μάλλον γιατί οι πελάτες, κατά τον ιδιοκτήτη, θα απολάμβαναν περισσότερο το φαγητό τους όταν τους το σέρβιραν, σερβιτόρε σε ψιλοτάκουνα με ματωμένα πόδια....

Αλλά δεν ήταν έτσι...Όταν οι πελάτες είδαν στο διαδίκτυο την φωτογραφία της υπαλλήλου, αντέδρασαν έντονα και το εστιατόριο Joey Restaurant στο Έντμοντον του Καναδά, είδε τον τζίρο του να μειώνεται δραματικά.

Η ανάρτηση στο facebook, έγινε αμέσως viral με περισσότερα από 1.000 αρνητικά σχόλια για το εστιατόριο σχόλια και με περισσότερες από 11.000 κοινοποιήσεις, με τους χρήστες του διαδικτύου, να συμμετέχουν στο κάλεσμα να μποϊκοτάρουν το κατάστημα.

Συμπέρασμα; Όταν υπάρχει κοινή γραμμή πλεύσης και στήριξη σε ταλαιπωρημένους εργαζόμενους, ο κόσμος μας μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο.....


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γκιουλέρ: «Θα ήμασταν… ευχαριστημένοι εάν η Ελλάδα αποκτούσε F-35»

Επίδειξη αδιαλλαξίας για το κυπριακό από τον Γιασάρ Γκιουλέρ: «Στην Κύπρο επικρατεί ειρήνη εδώ και …